Pauline Schilder | Over mij
16186
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16186,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over mij

PAULINE SCHILDER

Fantasierijke en sensitieve creatieveling,trainer en artiest. Gespecialiseerd in het bedenken van originele concepten. Concepten met theater, spel en creativiteit als verbindende factor. Omdat het ik mijn ogen allemaal wel wat speelser mag. Spelen is geweldig, geeft plezier, een vrij gevoel en maakt verbinding met je innerlijk kind.
Pauline zet haar creativiteit, fantasie, speelsheid en sensitiviteit in om beleveningen te creeren. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, events en festivals en particulieren. In alles wat ik doe zoek ik de interactie op.

 

Dit is wat ik geloof

 

Beleven is leven. We willen ervaren en meemaken. In mijn ogen lukt dat het beste zodra je speelt. Als kind is je fantasie ontoereikend. We maken en verkennen onze eigen wereld. Worden op een spelende manier wijs. Zodra we opgroeien verliezen we stukje bij beetje onze fantasie, speelsheid en de verwondering naar de wereld. Het is mijn missie om mensen weer in contact te brengen met dat speelse stuk, omdat ik van mening ben dat we op deze manier echt in het moment zijn. We ons verbinden met onszelf en daardoor ook makkelijker met de ander. Daarnaast vind ik dat het leven soms wel wat luchtiger mag. Er mag weer plezier worden gemaakt. Ik vind graag nieuwe vluchtige momenten uit. Dat noem ik uitvlinderen.