Pauline Schilder | Wijsheid van het lichaam
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Wijsheid van het lichaam

Over dit project

Ze was ongelukkig als juf voor de kinderen, maar staat nu gelukkig op het podium als ‘meester’. Pauline Schilder heeft een waar avontuur beleefd en heeft daar ook de nodige lessen van geleerd. De zoektocht des leven met vragen zoals ‘Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat heb ik de wereld te bieden?’ worden deels beantwoord aan de hand van haar eigen levenservaringen. Ben je geïnteresseerd?

Avontuur
‘Mijn avontuur is die van juf naar meester. Ik geloof dat iedereen een meester kan zijn van zijn of haar leven!’. De zoektocht waar Pauline op doelt heeft te maken met dat het om vraagstukken gaat die je op school niet leert. ‘Het avontuur brengt je tot de ontdekking waar je nou echt gelukkig van wordt. Voor mij was het een stap van mijn werk als juf voor de klas, naar meester over mijn eigen leven’. Pauline hoopt met haar verhaal anderen te inspireren om ook een volgende stap te zetten.

Categorie
Lezingen
Tags
Lezingen